Løsninger / Profesjonell hygiene / Antibac® /

Overflatedesinfeksjon og rengjøring

Overflatedesinfeksjon hindrer smitte via kontaktflater

God hygiene og regelmessig bruk av overflatedesinfeksjon er viktig for å forebygge smittespredning. Kiilto tilbyr desinfeksjon både med og uten alkohol for bruk på ulike typer overflater. Sortimentet består av både bruksklare servietter og flytende desinfeksjon for desinfisering av overflater som f.eks. bord, disker, benker, ikke-invasivt medisinsk utstyr og kontaktpunkter som dørhåndtak, kraner, lysbrytere, toalettseter, treningsutstyr, berøringsskjermer og tastaturer.

Overflatedesinfeksjonen er dokumentert effektivt mot bakterier, ulike virus og gjærsopp. Vi tilbyr også spesialutviklede produkter med full virucid effekt (alle virus) og produkter som er CE-godkjent for bruk på ikke-invasivt medisinsk utstyr.

I Antibac-sortimentet har vi også produkter som har en rengjørende effekt, f.eks. gulvkluter og Touchscreen wipes, i tillegg til overflatedesinfeksjon med tensid som både desinfiserer og rengjør. Se aktuelle produktlenker under bildene.

Aktuelle produkter for desinfiserende rengjøring

Antibac Overflatedesinfeksjon 75 % – CE-godkjent
Antibac Overflatedesinfeksjon 75 %
Antibac Overflatedesinfeksjon 88,8 % Premium
Antibac Overflatedesinfeksjon+ 75 % med tensid
Antibac Alkoholfri overflatedesinfeksjon – Excel spray
Antibac Alkoholfri overflatedesinfeksjon – Excel servietter
Antibac Overflatedesinfeksjon 75 % servietter og kluter
Antibac Keyboard wipes
Antibac Touchscreen Wipes
Antibac WC wipes
Antibac Gym wipes
Antibac Gulvkluter

Når skal man bruke hvilke produkter?

Hvilke produkter er effektive mot influensavirus? Hva skal man bruke på medisinsk utstyr? Hvilke produkter passer til sensitive overflater? Last ned en oversikt med bruksområder og anbefalte produkter: