Løsninger /

Løsninger for Profesjonell Hygiene

Førsteklasses hygieneprodukter med Antibac® og Kiilto Pro

Om du ser etter førsteklasses løsninger for profesjonell hygiene finner du det hos oss. Med merkevarene Antibac® og Kiilto Pro tilbyr vi produkter for desinfeksjon av både hender og overflater, og kjøkken- og hygieneløsninger. Vi i Kiilto ønsker å være nær våre kunder og det skal være enkelt å samarbeide med oss. Vi er en ansvarlig aktør som har miljø høyt på agendaen.

Kokk som flamberer noe i en panne på gasskomfyr; bilde i gråtoner.

Foodservice; HoReCa

Foodservice selskaper må sikre mattrygghet og god matkvalitet, og rengjøring er en viktig del av mathygiene. Vi hjelper deg å håndtere renslighet på en enkel måte fra start til slutt. Vårt tilbud strekker seg ut over produktene: vi støtter kundene våre med tjenester, digitale verktøy og vår kunnskap, som for eksempel Eat Safe-konseptet. Vi tilbyr også Svane-merkede produkter, og en Kiilto Natura-serie med produkter som er laget av plantebaserte råvarer.

To medarbeidere sitter på huk ved en gulvrenholdsmaskin.

Profesjonell rengjøring

Rene rom er trygge og brukervennlige og et tegn på målrettet og profesjonelt arbeid. God hygiene omfatter riktig valg av både vaskemiddel, maskiner og utstyr. Som ledende innen hygiene og rengjøring tilbyr vi våre kunder omfattende løsninger med produkter, service og ekspertise. For miljøvennlig rengjøring tilbyr vi deg vår egen Natura-serie, laget av biologisk nedbrytbare og fornybare råvarer.

Nærbilde av operasjonsutstyr som blir organisert etter desinfisering, profesjonelt håndtert.

Helsetjenester

I helsetjenester er hygiene helt avgjørende. Rene og sunne hender er essensielt i helsesektoren, og god hygiene og rengjøring av verktøy og overflater er en integrert del av et trygt helsevesen. Vi støtter helsevesenet, bedrifter og mennesker med innovative og bærekraftige løsninger av høy kvalitet, så hygiene kan bidra til å redde liv og øke velvære. Vi merker produktene våre med allergimerking når det er mulig, og streber alltid etter miljøvennlige løsninger.

To ansatte i en skole står på toppen av en trapp og prater sammen.

Barnehage og skole

Å sørge for god hygiene i barnehager og skoler har mange positive effekter. Ordentlig håndhygiene bidrar til å redusere smitteutbrudd, som er samfunnsøkonomisk lønnsomt. Antibac er markedsledende, og våre personlig hygiene-produkter er dermatologisk testet.

I Kiilto har vi miljø og bærekraft godt integrert i hele verdikjeden, blant annet med tydelige mål om resirkulerbar emballasje.

Nærbilde av sveising i industri (sort/hvitt)

Industriell rengjøring

Vi tilbyr effektive løsninger til enhver sektor, som maskin-, kjemisk- og farmasøytisk industri, stål, papir og sagbruk, vedlikehold og reparasjon. Vi tar også hensyn til det personlige hygieneperspektivet i alle sektorer. En av våre prioriteringer er miljøet, og vi ønsker å hjelpe kundene våre med å ta bærekraftige valg. Derfor tilbyr vi effektive løsninger laget av bærekraftig materiale og pakket i resirkulerbar emballasje.

Produksjonsmedarbeider i arbeidsklær med hårdekkende lue og briller justerer på en maskin.

Næringsmiddelindustri

I næringsmiddelindustrien må kundene ha 100 % kontroll på hygiene og sikkerhet. Vi tilbyr integrerte løsninger for industriell prosessvask og rengjøring i forskjellige bransjer. Langvarige relasjoner og samarbeid er vår måte å gjøre ting på. Miljøaspekter er sentralt for oss, og vi vil hjelpe våre kunder nå sine miljømål ved å tilby løsninger laget av bærekraftig materiale og pakket i resirkulerbar emballasje.

Du kan lese mer om produkter for food industry på Kiilto global side, eller ta kontakt med oss.