Om oss /

Kiiltos sponsorater og samarbeidspartnere

Vi har en visjon om å gjøre Norge friskere. Det er derfor naturlig for oss å sette fokus på idrett og helse i våre sponsorater og valg av samarbeidspartnere. Her er et utvalg av våre samarbeidspartnere:

Olympiatoppen er toppidrettsavdelingen i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komite (NIF). Den har det helhetlige ansvaret i NIF for å utvikle og kvalitetssikre toppidretten i Norge. Olympiatoppen har en særskilt oppgave med å planlegge og lede den norske troppens deltakelse i de olympiske og paralympiske leker og andre tverridrettslige, internasjonale arrangement som f.eks Ungdoms-OL.

Varemottak av Antibac Hånd- og Overflatedesinfeksjon
til toppidrettsutøverne

For toppidrettsutøvere er det viktig å unngå sykdom, både for å kunne delta i viktige mesterskaper, men også for å opprettholde den fysiske formen man har brukt lang tid på å bygge opp. Kiilto har hatt et langt samarbeid med Olympiatoppen og leverer Antibac Hånd- og Overflatedesinfeksjon til utøverne og støtteapparatet som deltar i OL/Paralympics 2024 og 2026, samt til Olympiatoppens daglige behov.

«Utøvere som skal prestere i store mesterskap trenger å holde seg friske, og god håndhygiene vil være et viktig steg på veien. Vi ved Olympiatoppen har brukt desinfiseringsprodukter fra Antibac under flere mesterskap for å ivareta dette.» OL-lege Aasne Fenne Hoksrud

Link til nettsiden: Olympiatoppen

Hygienevegger med Antibac til publikum

I samarbeidet med Holmenkollen Skifestival møter vi både idrettsutøverne og publikum på samme sted. Her finner vi både det sosiale, det aktive, det norske og det friske som gjør Holmenkollen Skifestival til en optimal samarbeidspartner. Kiilto leverer Antibac Hånd- og Overflatedesinfeksjon, samt hygienevegger med dispensere som plasseres ved toalettområder og serveringssteder.

Den årlige folkefesten i Holmenkollen arrangeres hver vinter med verdenscuprenn i langrenn, hopp og kombinert – en folkefest som trekker tusenvis av skientusiaster til stadion og ut i løypene.

Link til nettsiden:
Holmenkollen Skifestival | World Cup i skisportens hjerte

Magnus Carlsen

Norway Chess er i dag kjent som verdens sterkeste sjakkturnering. Hvert år møtes sjakkeliten i Stavanger for å delta i denne actionfylte turneringen, og for mange spillere er det kanskje den mest attraktive turneringen de deltar på. Gjennom Norway Chess turneringen har Stavanger blitt til en av verdens sjakkmetropoler.  Denne årlige begivenheten er blitt en viktig arena for Stavanger og regionen ellers.

Når man skal gjennomføre større arrangementer under en pandemi er det svært viktig å ha gode hygienerutiner for å unngå smittespredning. Kiilto har levert Antibac Hånd- og Overflatedesinfeksjon, samt Kiilto Pro rengjøringsprodukter for spillerne, arrangøren og publikum under Norway Chess sine turneringer.

Link til nettsiden: Norway Chess

Norges Volleyballforbund – Beach Volley Damer

Norges damelandslag i Beach Volley ved Emilie Olimstad og Synniva Helland-Hansen er engasjerte og dyktige beach volley spillere som representerer Norge i inn og utland. De er også forbilder og har jobbet med å endre kulturen for kleskode til at man kan velge om man ønsker spille i bikini eller shorts.

Synniva og Emilie på besøk på kontoret

For mer informasjon om sponsorater og samarbeidsavtaler, ta kontakt med Markedssjef May-Britt Siljan.