Menneskefigurer som holder hender i en eng
Om oss / Bærekraft /

Åpenhetsloven

Kiilto stiller seg bak Åpenhetslovens formål om å fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i forbindelse med produksjon av varer og levering av tjenester, og sikre allmennheten tilgang til informasjon om hvordan virksomheter håndterer negative konsekvenser for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold.

Kiilto er forpliktet til å forebygge, eliminere og redusere risikoer som påvirker miljø eller helse skapt av vår virksomhet, produkter eller tjenester. Vi overholder alle lovpålagte krav, offisielle forskrifter og retningslinjer. Kiiltos ansatte er fagpersoner som oppfyller sitt kvalitets-, sikkerhets-, samfunns- og miljøansvar. Alle Kiilto-ansatte forstår sitt ansvar og sine mål, og er ansvarlige for kvaliteten på arbeidet.

“Når ansvar virkelig er integrerende i alt man gjør, trenger man ikke å fremheve det. Du kan se og føle det i alle selskapets aktiviteter og samhandling, og følge den generelle utviklingen. Det er en overflod av immaterielle ting, en enhet bestående av små deler.» Erkki Solja, CEO, Kiilto Family Oy

Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med vårt samfunnsansvar, vårt sosiale og økonomiske ansvar, samt miljøansvar.

Hvis du ønsker mer informasjon om vårt arbeid med Åpenhetsloven, ta kontakt med oss her:

Kiiltos arbeid med Åpenhetsloven