Personvern policy

Kort om personvern

Alle selskaper i Kiilto Family-gruppen jobber for å beskytte personvernet ditt og behandle personopplysninger om deg i samsvar med relevant personvernlovgivning og god databehandlingspraksis.

Kiilto Family-gruppen samler inn og bruker personopplysninger om deg (som navn, e-postadresse og telefonnummer) til forskjellige formål, for eksempel for å tilby deg tjenestene våre og forbedre kundeopplevelsen din.

Denne personvernerklæringen gir en oversikt over hvordan Kiilto Family-gruppen behandler personopplysninger. Vi gir deg informasjon om hvordan personopplysningene dine brukes i visse situasjoner, inkludert til markedsføring, når du søker jobb i et selskap i Kiilto Family-gruppen, når du signerer en avtale med et selskap i Kiilto Family-gruppen, og når du besøker et av gruppens nettsteder («nettsted»).

Innholdet i personvernerklæringen.

Hvorfor behandler vi personopplysningene dine?

Hvilken type opplysninger samler vi inn fra deg?

Hvordan bruker vi personopplysningene dine?

Deler vi personopplysninger med andre parter?

Hvor lenge tar vi vare på personopplysningene dine?

Hva er informasjonskapsler (cookies) og hvordan brukes de på dette nettstedet?

Hvordan beskytter vi personopplysningene dine?

Hvilke rettigheter har du vedrørende behandlingen av dine personopplysninger?

Hva trenger du å vite før du klikker på lenker til tredjepartsnettsteder?

Kan denne personvernerklæringen endres?

Hvordan kan du kontakte oss?

Hvorfor behandler vi personopplysningene dine?

Vi kan samle inn personopplysninger om deg for forskjellige formål. Den spesifikke behandlingen er detaljert i emnespesifikke personvernerklæringer, som personvernerklæringen for kunder og interessenter.

Det vanlige formålet med behandlingen av personopplysninger i Kiilto Family-gruppen er å utøve rettigheter knyttet til deg eller å oppfylle våre forpliktelser. Hvis du er en kunde, samler vi for eksempel inn personopplysninger om deg for å kunne gi deg informasjon og tjenester, for å utvikle og forbedre kundeopplevelsen din, for å opprettholde og utvikle forholdet vårt, og for å kommunisere med deg mer effektivt.

Hvilken type opplysninger samler vi inn fra deg?

Vi samler primært inn personopplysninger direkte fra deg. Du kan utlevere opplysninger til oss, for eksempel ved å kontakte oss, ved å gi en tilbakemelding, ved å delta i opplæring organisert av oss, ved å registrere deg som bruker av tjenestene våre, ved å søke på en jobb eller ved å bestille nyhetsbrevene våre eller annet innhold.

Vi samler generelt inn følgende type opplysninger:

 • identifikasjon og kontaktinformasjon, inkludert navn, firma, e-postadresse og telefonnummer
 • informasjon om kontoen, inkludert kommunikasjonsinnstillinger, din interesse for våre produkter og din bruk av Kiilto Family-gruppens produkter og tjenester
 • tekniske data, inkludert IP-adressen din

Det er din beslutning om du vil utlevere opplysninger til oss eller ikke. Hvis du bestemmer deg for ikke å gi oss opplysninger, kan det hende vi ikke er i stand til å utføre forespørselen din, inkludert å registrere deg som bruker, se jobbsøknaden din eller tilby deg våre produkter og tjenester.

Vi kan også bruke tredjeparters informasjonskapsler og relatert teknologi om nødvendig. Mer informasjon om informasjonskapsler finner du under «Hva er informasjonskapsler, og hvordan brukes de på dette nettstedet?».

Hvordan bruker vi personopplysningene dine?

Hvordan vi bruker personopplysninger om deg, avhenger av formålet opplysningene opprinnelig ble samlet inn for. For å kunne gi deg en oversikt over hvordan vi behandler personopplysninger, har vi listet opp noen eksempler nedenfor. For detaljert informasjon viser vi til de emnespesifikke personvernerklæringene.

Generelt bruker vi personopplysninger om deg til å:

 • selge deg (eller arbeidsgiveren din) produkter og tjenester
 • kjøpe produkter og tjenester fra deg (eller arbeidsgiveren din)
 • levere produkter og tjenester til deg (eller arbeidsgiveren din)
 • gi kundestøtte for solgte produkter eller tjenester
 • utføre undersøkelser
 • sikre og optimalisere driften av nettstedet
 • sende ut markedsføringskommunikasjon
 • beskytte og overvåke tilgangen til Kiilto Family-gruppens fasiliteter
 • administrere rekruttering, eller
 • oppfylle våre juridiske og kontraktsmessige forpliktelser

Deler vi personopplysninger med andre parter?

Vi bruker tredjeparter, for eksempel tjenesteleverandører, til å samle inn, lagre og behandle personopplysninger på våre vegne. Slike tjenesteleverandører kan bare behandle personopplysningene dine i den grad det er nødvendig for å utføre tjenesten vi har bedt om. Slike parter kan ikke bruke personopplysninger om deg til å markedsføre sin egen virksomhet uten ditt samtykke.

For å beskytte personvernet ditt krever vi at alle tjenesteleverandørene våre sikrer konfidensialitet og tilstrekkelig sikkerhet for alle personopplysninger vi deler med dem. Slike parter må også følge eventuelle databehandlingsavtaler og gjeldende personvernlovgivning.

Kiilto Family-gruppen kan også utlevere eller overføre personopplysninger om deg internt i Kiilto Family-gruppen.
Generelt overføres ikke personopplysningene dine til steder utenfor EU. I tilfelle personopplysningene dine overføres til utlandet, vil vi alltid sørge for at en slik overføring er juridisk berettiget, og at eventuell lovgivning om overføring av personopplysninger overholdes.

Hvor lenge tar vi vare på personopplysningene dine?

Vi tar bare vare på personopplysninger om deg så lenge det er nødvendig for å oppfylle våre rettigheter og forpliktelser knyttet til slike opplysninger. Ettersom disse rettighetene og forpliktelsene varierer mellom behandlingssituasjoner, gir vi imidlertid ytterligere informasjon om oppbevaringstider i emnespesifikke personvernerklæringer.

Alle personopplysninger slettes eller anonymiseres så snart de ikke lenger er nødvendige.

Hva er informasjonskapsler (cookies) og hvordan brukes de på dette nettstedet?

Vi bruker informasjonskapsler på dette nettstedet for å forbedre nettstedets funksjonalitet og for å samle inn informasjon om besøk på nettstedet.

Informasjonskapsler er små filer som lagres på datamaskinens harddisk, og som nettstedet bruker til å identifisere datamaskinen din. Vi kan enten bruke informasjonskapsler som lagres permanent på datamaskinen din (permanente informasjonskapsler), eller informasjonskapsler som forsvinner når du lukker nettleseren (øktbaserte informasjonskapsler).

Informasjonskapsler hjelper oss med å samle inn data, for eksempel om datamaskinen din, IP-adresse, operativsystem og nettlesertype. Slike data inkluderer vanligvis informasjon som ikke kan brukes til å identifisere data relatert til en bestemt bruker. Hvis vi har personopplysninger om deg, kan informasjon samlet inn med informasjonskapsler knyttes til slike opplysninger.

Opplysninger som samles inn med informasjonskapsler, brukes til statistiske og analytiske formål, inkludert til utarbeidelse av statistikk om bruk av nettstedet, undersøkelser for å forbedre bruken av nettstedet og/eller Kiilto Family-gruppens øvrige produkter og tjenester, bestemme hvor populært innhold på nettstedet er og optimalisere nettstedet.

Nettstedet vårt bruker tredjepartsinstrumenter som muliggjør bruk av funksjoner som for eksempel å dele innhold på sosiale medier og utføre undersøkelser. I noen tilfeller kan slike tredjepartsinstrumenter lagre informasjonskapsler på datamaskinen din og bruke sporingsteknologi for å tilpasse brukeropplevelsen din eller tilby målrettede annonser. Detaljer om personvernreglene som gjelder for leverandører av informasjonskapsler, finnes i de relevante personvernerklæringene.

Du kan også deaktivere informasjonskapsler via innstillinger og visse funksjoner nettleseren din. Siden nettleseren din muligens har informasjonskapsler aktivert som standard, anbefaler vi at du går gjennom nettleserinnstillingene hvis du er i tvil om noe relatert til bruken av informasjonskapsler på nettstedet. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at visse deler av nettstedet krever bruk av informasjonskapsler for å fungere. Hvis du deaktiverer bruken av informasjonskapsler i nettleserinnstillingene dine, kan det hende du ikke kan bruke slike deler av nettstedet.

Hvordan beskytter vi personopplysningene dine?

Kiilto Family-gruppen beskytter alle personlige opplysninger gjennom retningslinjer, metoder og forholdsregler som begrenser tredjeparters tilgang til opplysningene. Vi begrenser også tilgang for våre ansatte og tjenesteleverandører; bare personer som trenger tilgang til personopplysninger for utførelsen av sine oppgaver, får tilgang til slike personopplysninger.

Hva er dine rettigheter vedrørende behandlingen av personopplysninger om deg?

Du har rett til å få innsyn i personopplysninger vi har samlet inn om deg, og til å be oss om å fjerne eller rette eventuelle uriktige, unødvendige, ufullstendige eller foreldede personopplysninger. Du har også rett til å nekte direkte markedsføring eller trekke tilbake samtykket ditt.

Du kan utøve de nevnte rettighetene og/eller uttrykke bekymring angående bruken av personopplysninger om deg ved å kontakte oss. Kontaktinformasjonen finner du nedenfor under «Hvordan kontakte oss» og i emnespesifikke personvernerklæringer.

Vi gjør vårt beste for å behandle forespørsler du måtte ha angående behandlingen av personopplysningene dine. Hvis du ikke er fornøyd med våre svar og tiltak, kan du imidlertid alltid kontakte den nasjonale personvernmyndigheten.

Hva trenger du å vite før du klikker på lenker til tredjepartsnettsteder?

Nettstedet kan inneholde lenker til tredjepartsnettsteder. Vær oppmerksom på at Kiilto Family-gruppen ikke er ansvarlig for personvernreglene eller innholdet på slike tredjepartsnettsteder. Denne personvernerklæringen gjelder bare våre egne nettsteder. Les de relevante personvernerklæringene for ethvert nettsted du besøker.

Kan denne personvernerklæringen endres?

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen når som helst uten bestemte varsler. Den gjeldende personvernerklæringen finner du alltid på dette nettstedet.

Vi anbefaler deg å lese denne personvernerklæringen med jevne mellomrom for å holde deg oppdatert på eventuelle endringer.

Hvordan kan du kontakte oss?

Hvis du har spørsmål eller forespørsler angående denne personvernerklæringen eller noen av personopplysningene om deg som Kiilto Family-gruppen besitter, kan du kontakte oss på e-post privacy(a)kiilto.com

Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 15.05.2018.