Tjenester /

Tjenester for profesjonell hygiene

Som din pålitelige partner i arbeidet med å opprettholde hygiene­standarder, er vi stolte over å tilby skreddersydde tjenester for å møte akkurat din bedrifts behov og sikre optimale resultater.

Teknisk service

Våre dyktige serviceteknikere utfører installasjon, vedlikehold og serviceoppfølging i henhold til avtaler med våre kunder, fortrinnsvis doseringsapparater for oppvaskmaskiner, samt annet nødvendig doseringsutstyr for storkjøkken og renhold. 

Digitale tjenester

Våre digitale profesjonelle hygiene tjenester tilbyr enkle, kostnadseffektive løsninger for å sikre at kundene dine forblir trygge og fornøyde. Med intuitive grensesnitt og sanntidsovervåking, forenkler disse verktøyene hygieneadministrasjonen for fagfolk, og lover effektivitet og trygghet.

Hyginet en digital hygieneplan

Kiilto har utviklet HygiNet®-tjenesten for utvikling og vedlikehold av digitale hygieneplaner. HygiNet® er et tydelig, intuitivt verktøy designet for å bidra til at du enkelt oppfyller dine lovbestemte forpliktelser og finner informasjon om hygieneplanlegging raskt fra ett sted. Hvorfor kaste bort tid på å fylle ut en hygieneplan?
Les mer

Hygimon

Kiilto Pro Hygimon er et innovativt, digitalt system som automatiserer håndhygieneovervåking. Pålitelige og raskt tilgjengelige rapporter hjelper smittevernteam med å forbedre kvaliteten og pasientsikkerheten, noe som vil redusere infeksjoner og kostnadene de medfører. Kontakt oss for mer informasjon, eller ta kontakt med din Kiilto-representant.

Kurs og opplæring

Med vår brede kompetanse og erfaring er vi rustet til å levere kvalitetsopplæring når det trengs. Vi har den nødvendige ekspertisen for å gjennomføre opplæring om hygiene og rengjøring, inkludert doseringsmaskiner, og kan skreddersy innholdet for å møte deres spesifikke behov.

Kunnskapsbank

I vår kunnskapsbank kan du finner utdypende informasjon innen hygiene og rengjøring. Vår FAQ inneholder nyttig informasjon som besvarer de vanligste spørsmålene fra våre kunder. Kunnskapsbanken