Om oss /

Våre varemerker

Målet vårt er å utvikle, produsere og markedsføre pålitelige produkter utviklet for nordiske fagfolk innen flere felt. Som et nordisk selskap med over 100 års historie, kjenner vi de nordiske forholdene og kravene til produktene våre. I Norge tilbyr vi innovative og bærekraftige produkter og løsninger innen profesjonell hygiene og rengjøring. Med vårt eget varemerke Antibac har vi en historie som strekker seg langt tilbake som markedsleder innen desinfeksjon i helsevesenet i Norge. Våre produkter innen profesjonell rengjøring ligger under varemerket Kiilto Pro.

Antibac®

Antibac® har for lengst blitt synonymt med trygghet og kvalitet, og har lenge vært en naturlig del av hverdagen for svært mange som jobber i helsesektoren.

Gjennom Korona-pandemien har Antibac® vært en selvfølge på store arrangementer, kjøpesentra, restauranter, festivaler og andre steder hvor mange ferdes. Selv om det i dag finnes mange produsenter og merker innen desinfeksjon, er det fortsatt bare Antibac® som er Antibac®.

Antibac® hånd- og overflatedesinfeksjon er hovedsakelig basert på etanol av farmasøytisk kvalitet og har rask og god effekt på bakterier, virus og gjærsopp etter gjeldende EN-teststandarder. Hånddesinfeksjonen inneholder også et fuktighetsgivende middel som sørger for å holde hendene myke og sunne.

Les mer om sammensetningen i Antibac-produktene og deres virkeområde

Kiilto Pro

Kiilto Pro er en av Finlands sterkeste varemerker innen rengjørings- og hygieneløsninger. I tillegg til produktenes kvalitet, effektivitet og brukervennlighet har varemerket et sterkt miljøfokus.

Kiilto sine profesjonelle rengjøringsprodukter har vært Svanemerket i lang tid. Svanemerket stiller høye krav til trygghet for brukerne og er en indikasjon på miljøvennlige, brukervennlige og effektive produkter. Natura-merket tar det et steg videre og innebærer at råvarene er fossilfrie og 100 % nedbrytbare. For øyeblikket omfatter produktene i Natura-serien universal rengjøringsmidler, vindusvask, og håndoppvaskmiddel.