Kiilto ble valgt som partner for Fork kantiner

Kiilto, en anerkjent leverandør av rengjørings- og hygieneløsninger, har blitt valgt som den foretrukne partner for kjøkkenhygiene til Fork kantiner. Fork Kantiner AS er et kantinefirma med en hjertevarm filosofi, der vennskap, inkludering og sunn mat står i fokus.

Laura Spangholt og Linda Grenlund-Tokerød, begge med tittelen Partners in Crime, startet Fork i 2018 hvor målet var å skape en annerledes kantineopplevelse der sunn mat, personlig kontakt og dialog med gjester står i fokus. De sprudlende damene har skapt en uformell og leken atmosfære hvor deres motto er: May the Fork be with you.

Vi har store forventninger til våre kantiner, og det gjelder også for valg av våre leverandører. Kiilto kom gjennom nåløyet på bakgrunn av sin fleksibilitet og løsningsvilje, og ikke minst på grunn av deres sterke miljøprofil. Produktene deres har høy kvalitet og er drøye i bruk, så vi oppnådde en økonomisk gevinst også, uttaler Laura 

Fork har et personlig forhold til sine kunder. De brenner for sosial bærekraft og arbeidsmulighet for de som står utenfor arbeidslivet. Inkluderingsprisen fra Follo Futura, som hyller distriktets beste inkluderende selskaper, er et godt bevis på Forks engasjement.

Samarbeidet med Fork er en god match for Kiilto da vi deler mange av de samme verdiene. Bærekraft og miljø er bærebjelker i vårt arbeid. Vi har også et ønske om å være tett på våre kunder og sammen skape et rent og trygt arbeidsmiljø, uttaler May-Britt Siljan, Markedsjef i Kiilto. 

Sammen skal vi skape et rent og trygt arbeidsmiljø.
Laura fra Fork, Hans Erik KAM Kiilto, Øystein Botnvik kjøkkensjef Fork Mustad, Linda fra Fork

Kjøkkensjef Øystein Botnvik på Fork kantine avd. Mustad forteller at han er veldig fornøyd med Kiilto sine produkter og den servicen og oppfølgingen som gis av både Key Account Manager og servicetekniker. En av de største endringene vi ser er at det ikke er behov for avkalking i vaskemaskinen så ofte. Med såpen i blockdispenser fra Kiilto blir det mye mindre avleiringer enn vi så før, uttaler Øystein Botnvik.

Hans Erik Jakobsen, Key Account Manager i Kiilto, kan fortelle at maskinoppvaskmiddelet Kiilto Pro MD Block er høyt konsentrert og har en miks som gjør at man ikke har samme behov for avkalkning. Med varemerkene Kiilto Pro og Antibac er sortimentet til Kiilto er bredt, med produkter til kjøkkenhygiene, desinfisering, generell rengjøring og spesialrengjøring som for eksempel våtrom og badstuer.

Kiilto har skapt sitt eget kjøkkenhygienekonsept som kalles Eat Safe by Kiilto. Det innebærer alt fra grundig produktopplæring,  hygienekurs, hygieneplaner og permer tilpasset stedet, til service og oppfølging, alt gjennomført i Forks kantiner med gode resultater.

Per i dag er det 8 kantiner i Fork, men målet er en kontrollert vekst uten å miste den personlige tilnærmingen. De ansatte skal også føle seg trygge på at Fork velger leverandører som Kiilto som har gode produkter av høy kvalitet og med fokus på bærekraft. Samarbeidet mellom Fork og Kiilto utnyttes best mulig takket være Eat Safe by Kiilto-konseptet. Rundt 600 bespisende gjester per dag skal også føle seg trygge på at hygienen er ivaretatt hver dag, mens de nyter den sunne og fargerike maten som serveres. 

Mens Kiilto sørger for gode hygiene- og rengjøringsløsninger, vil Fork fortsette å skape magi av hverdagsråvarer som får stamgjestene til å smile. May the Fork be with you!