Gode rutiner med Antibac® desinfeksjon – for optimal hygiene og trygg mat

Det siste året har de fleste blitt mer kjent med desinfeksjon i hverdagen, og både myndighetene og kundene stiller strengere krav til hygiene spesielt i forbindelse med mathåndtering. Med Antibac® har du kjente kvalitetsprodukter som du kan være helt trygg på at har den dokumenterte effekten som er nødvendig.

Antibac® er markedsleder av desinfeksjon i Norge, og har produkter både til hånd- og overflatedesinfeksjon. Det finnes mange ulike løsninger for et hvert bruk og behov; spray, flasker, servietter og kluter. Med ulike rutiner er det enkelt å finne favoritter som gjør hverdagen tryggere og mer hygienisk.

For profesjonelle har vi gode dispenserløsninger for både ansatte og kunder for å sikre gode hygienerutiner.

OVERFLATEDESINFEKSJON MED KUN 1 MINUTTS VIRKETID

Antibac® Overflatedesinfeksjon er et av de viktigste og mest brukte midlene innen sin kategori i Norge. Den unike sammensetningen fjerner effektivt bakterier, ulike virus og gjærsopp. Overflatedesinfeksjon passer ypperlig til overflater, inventar og andre kontaktpunkter som tåler alkohol, og leveres i flere størrelser og pakninger til forskjellige behov.

Ved bruk fuktes overflaten med væsken som skal ha en virketid på minst 1 minutt. Det desinfiserte området er klart til bruk med en gang. For best mulig effekt fjernes alt organisk materiale før desinfisering. Væsken etterlater ingen stoffer etter fordamping, de gir ikke resistente bakterier og kan derfor trygt brukes innen mat- og næringsmiddelindustri.

For desinfisering av områder som er vanskelige å komme til som vakuumpakkemaskin, påleggskutter, produksjonsbånd og lignende anbefales Antibac® overflatedesinfeksjon i sprayflaske.
Se video

Antibac® kluter er tykkere og større enn serviettene, og er meget godt fuktet. De leveres i flowpack (hvite kluter) og spann (blå kluter) og egner seg til desinfeksjon av større arbeidsflater som benker, bord og utstyr som vask, komfyr og varme- og kjøleskap.
Se video

Antibac® Overflatedesinfeksjon 88,8 % Premium er et produkt med ekstra effekt på virus og kun 30 sekunders virketid. Den egner seg derfor godt til bruk i situasjoner med ekstra risiko for virus, eller ved kjent smitte.
Se video

Antibac® Overflatedesinfeksjon 75 % leveres både som flytende væske, servietter og store kluter. De blå serviettene desinfiserer samtidig som de mekanisk fjerner smuss. Disse er derfor svært populære og anbefales til bruk på kontaktflater som kniver og andre redskaper, i tillegg til små kontaktflater som ledninger, lysbrytere, kaffeknapper, dørhåndtak, kortautomat etc.
Se video

Kiilto Pro Easydes spray er et rengjørende, alkoholbasert desinfeksjonsmiddel til daglig desinfisering og rengjøring av kontaktflater, utstyr og inventar som tåler alkohol. Produktet har effekt på bakterier, ulike virus og sopp raskt og effektivt, og fjerner samtidig fett og smuss. Spray på flaten og bearbeid med et engangstørk. La flaten være fuktig under hele virketiden.

EFFEKTIV HÅNDDESINFEKSJON SOM IKKE TØRKER UT HENDENE

Hånddesinfeksjon skal være lett tilgjengelig for både ansatte og kunder. Hvilke løsninger som egner seg kan variere fra sted til sted. Pumpeflasker med gel eller flytende hånddesinfeksjon er enkelt å sette frem og krever ingen montering. Småflasker kan enkelt tas med i lommen eller gjøres tilgjengelig for kunder på disk.

Dispensere egner seg godt når man vil ha en fastmontert løsning på vegg eller stativ. Disse sørger for korrekt doseringsmengde og har større forpakninger som krever mindre hyppig refill.

Velger man berøringsfrie dispensere, er dette en praktisk og hygienisk løsning hvor man unngår et felles kontaktpunkt som kan være kilde til smitte.

Se dispenserguiden vår her, eller ta kontakt for råd: ordre.no@kiilto.com eller telefon +47 66 77 11 70

Kiilto (tidl. Antibac AS) produserer og selger hygieneløsninger på det nordiske markedet, og er markedsleder på desinfeksjon i Norge. Vi hjelper deg med å finne de beste produktene til deg og din arbeidsplass.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta aktuelle nyheter, nyttig informasjon og tips om hygiene.