Antibac® dispensere – en komplett guide

Kiilto tilbyr et bredt utvalg dispensere, men det er ikke alltid like lett å vite hvilken man bør velge. Hos oss finner du dispensere for helsesektoren, festivaler, kontoret, restauranter, industribedrifter, og mye mer. I denne guiden gjør vi det derfor enkelt for deg å velge den løsningen som passer akkurat din bedrift.

Vår mest populære Antibac® dispenser

Antibac® X SMART er en elegant, berøringsfri og brukervennlig dispenser. Dette er vår mest populære dispenser, som kan brukes både til håndsprit og såpe. Dispenseren er godt egnet for de fleste steder, for eksempel på kontoret, skoler, helseinstitusjoner, tannhelseklinikker, i barnehager, kantiner, storhusholdning og lignende. Den er utstyrt med symboler som viser væskenivå og batteristyrke, så du enkelt kan holde oversikt. Disse lyser opp når noen beveger seg i nærheten, og er en fin påminnelse om bruk. X SMART kan monteres på vegg eller på et gulvstativ. Vi tilbyr også en berøringsfri dispenser som er tilpasset produkter i bag-in-box 700 ml.

Manuelle dispensere

For deg som foretrekker manuelle dispensere har vi også flere varianter. Antibac® dispenseren X EASY har et elegant design og er enkel å montere på vegg eller stativ. Denne kan brukes både til håndsprit og til håndsåpe. Ved eventuell albuebetjening kan en stålhendel (tilbehør) benyttes. Et annet alternativ er Antibac® softbagdispenser, som leveres med lang og kort hendel. Slike dispensere er godt egnet til steder der de kanskje ikke like enkelt forstår hvordan man skal anvende en automatisk dispenser, som på sykehjem. Du slipper også å tenke på batterier.

Hygiene på festivaler og andre arrangementer

Med økt fokus på smittevern de siste årene, er det for de fleste i dag en selvfølge med enkel tilgang til håndsprit på arrangementer. Derfor tilbyr vi nå en dispenservegg med tre Model X EASY dispensere, som enkelt kan festes på gjerder eller vegger, i nærheten av spiseområder og toaletter. Veggen er laget av solid materiale som tåler å være utendørs, og er derfor populær på festivaler og idrettsarrangementer. Dispenserveggen gir også stoppeffekt og påminner deltakerne om god håndhygiene på arrangementet.

Dispenser for dusjsåpe, håndsåpe og sjampo

Kiilto Dose™ er en slitesterk dispenser for dusjsåpe, sjampo og håndsåpe. Dispenseren har et pent design og passer perfekt i dusjrom, vaskerom, spa-fasiliteter, på hoteller, idrettsanlegg, kontorer og skoler. Produktemballasjen av lett plast er organisk og gir minimalt med avfall som er 100 % resirkulerbart. Festes på veggen med skruer og/eller tape.

Solide ståldispensere for helsetjenesten

I helsetjenesten er det ofte behov for svært funksjonelle og solide ståldispensere. Våre ståldispensere er brukervennlig utformet, og designet med avrundende kanter for å unngå skader. Dispenserne er vedlikeholdsfrie i rustfritt stål, med en levetid på minimum 10 år. De er også enkle å rengjøre, og tåler både vaskemidler, såpe og desinfeksjon. De tre individuelle dispenserne kan brukes med ulike typer og forpakninger håndsprit og håndsåpe, se produktsidene for mer informasjon. I tillegg til disse tilbyr vi også en ståldispenser for sengegavl, som holder en 600 ml flaske.

For verksteder og industribedrifter

Med dispenseren Plum MP2000 M2 kan det kombineres flere produkter i samme dispenser, og er derfor optimal for industribedrifter. Den kan tilpasses behovet til akkurat din bedrift, og kan inneholde ulike hygieneprodukter fra Plum: Såpe, hånddesinfeksjonsmiddel, håndkrem eller et sterkere håndrengjøringsmiddel. Plum MP2000 er godt egnet for håndverkere, tekniske skoler, produksjonsbedrifter, matindustrien med mer. Velg mellom dobbel (M2), hvis du ønsker å kombinere to produkter, eller enkel (M1), hvis du kun har behov for et produkt.

For kluter og våtservietter

Vi har også en egen dispenser til kluter, samt en ståldispenser til våtservietter. Disse monteres på vegg og gir rask og enkel tilgang til produktene. Slike løsninger er godt egnet til desinfisering av overflater i næringsmiddelindustri, helseinstitusjoner, storhusholdning og lignende. Se hvilke kluter og våtservietter som passer dispenseren under de enkelte produktsidene.

Stativ og annet tilbehør til dispenser

Mange ønsker en dispenser med stativ, dråpefanger og annet tilbehør. Dispenser på stativ brukes der det ikke er mulighet for montering på vegg, eller for økt synlighet. Alt av tilbehør kjøpes separat. Du finner hele vårt utvalg av dispensere og doseringsutstyr her.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille noen av produktene? Ta kontakt med oss på ordre.no@kiilto.com eller tel +47 66 77 11 70.