Sykepleier som desinfiserer hendene med Antibac ved å trykke på dispenserhendel med albuen

Hygieneløsninger for helsetjenesten

Våre hygieneløsninger støtter helsepersonell med å skape trivsel og trygghet. De består av et bredt spekter av produkter og tjenester av høy kvalitet med bevist effektivitet. Vårt miljøansvar veileder oss når vi skaper nye måter å forebygge sykehusinfeksjoner og opprettholde pasientsikkerheten på. Som industrileder og flere tiårs erfaring er vi stolte av å tilby vårt omfattende utvalg av løsninger for helsetjenester.

I helsevesenet er hygiene helt avgjørende. Rene, sunne hender er grunnlaget for trygg pleie og behandling. Rent utstyr og rene overflater bidrar til å ivareta sikkerheten til pasienter og personell. Som vår partner kan du stole på at løsningene våre møter og overgår de nødvendige standardene. Vårt løfte strekker seg imidlertid utover våre høykvalitetstilbud. Vi ønsker å støtte våre kunder med langsiktig samarbeid, partnerskap og kompetanse.

Miljøaspekter er viktige for Kiilto. Vi har forpliktet oss til å strebe etter miljøledelse innenfor vårt felt. Gjennom våre nye miljøinnovasjoner ønsker vi å støtte våre partnere for å nå sine bærekraftmål.

Forebygge infeksjoner og smitte med riktig håndhygiene for helsepersonell

Sammen med helsepersonell ønsker vi å redusere og forebygge sykehusinfeksjoner og smitte av slikt som omgangssyke og mrsa, og forbedre pasientsikkerheten. Riktig bruk av gode håndhygieneprodukter er det viktigste tiltaket mot spredning av bakterieresistens.

Fordi sunn hud er viktig for deg

For den enkelte gir god personlig hygiene en følelse av velvære og renslighet. Sunn hud gir også en naturlig barriere mot kjemikalier og sykdomsfremkallende mikrober. Vi tilbyr en rekke løsninger for hånd- og kroppsvask, samt hudpleie for både helsepersonell og deres pasienter i helseinstitusjoner.

Vi beskytter gjennom rengjøring av miljøer

Overflatedesinfisering er ikke bare en nødvendighet for å skape trivsel i omgivelsene – det er  grunnleggende for infeksjonsforebygging og -kontroll. Våre løsninger bidrar til at helseinstitusjoner kan opprettholde den beste hygienepraksisen i henhold til forskrifter og krav. 

Høy kvalitet på instrumentvask

For helsepersonell på sykehus, i tannlege- og veterinærklinikker spiller desinfisering og vedlikehold av medisinsk utstyr en viktig rolle for å skape trygghet. Våre godt uttestede produkter for instrumentvask sikrer de nødvendige hygienestandardene for medisinske instrumenter og utstyr. 

 Vi støtter med vår langsiktige kompetanse

Effektiv hygiene er basert på riktige valg av løsninger og den beste måten å jobbe med dem på. Våre tjenester inkluderer teknisk service, produkt- og hygieneopplæring samt eksperthjelp til å finne de riktige hygieneløsningene for ulike helsesektorer.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta relevante nyheter, nyttig informasjon og tips om hygiene.