Smarte hygieneløsninger til sommerens arrangementer

Våren er i anmarsj, og planleggingen av sommerens festivaler og andre arrangementer er godt i gang. Publikum og deltakere forventer at det er lett tilgjengelige desinfeksjonsmidler når de er på musikk- og matfestivaler, utendørskonserter, idrettsarrangementer og andre events.  

Kiilto har god erfaring med å tilby effektive og praktiske hygieneløsninger til alle slags arrangementer. 

Hygienevegger

Våre hygienevegger med Antibac-dispensere festes enkelt på gjerder, vegger eller lignende i nærheten av toaletter og spiseområder, slik at man kan sørge for rene hender før man spiser eller har vært på toalettet. Veggen er laget av solid materiale som tåler å være utendørs. 

Gulvstativ for dispenser

Dette er et solid og stødig gulvstativ i lakkert stål for montering av ulike Antibac  dispenserløsninger. Gulvstativet egner seg godt der man ønsker økt synlighet og stoppeffekt, samt i områder hvor man ikke har mulighet til å montere dispensere på vegg. Stativet leveres med dråpefanger, toppramme, ulike topplakater og komplett monteringssett med skruer, verktøy og monteringsanvisning.

Safepoint+ dispenser

Safepoint+ er en strømbasert gulvdispenser med automatisk dosering av hånddesinfeksjon. Den har stor kapasitet med opptil 2000 eller 2500 doseringer per 4 eller 5 liters beholder. Den har en egen beholder for oppsamling av overflødig væske, noe som gjør at dispenseren holder seg ren og presentabel over lang tid. Både kanne og beholder for overskuddsvæske er sikret i et låst skap. 

For bestilling er mer informasjon om våre hygienløsninger, ta kontakt med oss. 
 

E-post: ordre.no@kiilto.com
Telefon: 66 77 11 70