Safepoint+ dispenser for hånddesinfeksjon

Hvordan ville verden sett ut uten god håndhygiene? Safepoint+ er en enkel håndhygieneløsning spesielt godt egnet til steder hvor det ferdes mange mennesker.

Hygiene og renslighet er hjørnesteinene i samfunnet vårt. I løpet av pandemien i 2020–2021 har vi fått kjenne på hvor mye god håndhygiene har å si for vår frihet og trygghet. En enkel håndhygieneløsning er en viktig faktor for å gjenopprette sikkerhet friheten til å bevege seg og reise i fremtiden.

Restauranter, butikker, kjøpesenter, flyplasser…

… er eksempler på steder hvor mange ferdes i løpet av en dag. Dette er også møtepunkter hvor god håndhygiene er viktig. Selv én enkelt person som forsømmer håndhygiene, kan raskt spre viruset til flere nærliggende mennesker. God håndhygiene og sunn hud fungerer sammen som den beste beskyttelsen mot smittsomme sykdommer. Derfor er det viktig å bruke et hånddesinfeksjonsmiddel som er bevist effektivt mot ulike bakterier og virus, men også er skånsomt mot huden. Antibac® er dermatologisk testet i tillegg til å oppfylle de europeiske standarder (EN tester).

Visste du for eksempel at det er like mange bakterier under en ring på fingeren som det er innbyggere i Europa, eller at antall bakterier under en negl tilsvarer antall innbyggere på jorden?

Safepoint+ berøringsfri dispenser er en håndhygieneløsning som sparer ansattes tid, er kostnadsbesparende og gir en hygienisk betjening uten kontaktpunkt. Løsningen har nøyaktig dosering som gir lite overflødig væske og søl.

Foto: Susanne A.Finnes
  • Dispenseren kan betjenes fra begge sider, slik at den er meget brukervennlig og praktisk å plassere i butikker, på kjøpesentre, undervisningssteder, offentlige servicekontorer, ved arrangementer og andre steder hvor det ferdes mange mennesker
  • Kapasitet på opptil 2500 doseringer à 2 ml (brukes med Antibac Hånddesinfekskjon 4 og 5 liters kanner)
  • Egen beholder for oppsamling av overflødig væske som gjør at dispenseren holder seg ren og presentabel over lang tid
  • En smart sensor gjenkjenner både håndbevegelse og varme og gir rask og presis dosering slik at man reduserer svinn
  • Både kanne og beholder for overskuddsvæske er sikret i et låst skap. Selve dispenseren veier 25 kg, noe som gjør at denne trygt kan plasseres i områder uten direkte tilsyn
  • Den driftssikre teknologien som brukes i dispenseren er egnet for kontinuerlig bruk
  • Dispenseren er rask og enkel å sette opp
  • Plastdelene er produsert av resirkulert plast og er gjenvinnbare
  • Størrelse: B 35 x H 140 x L 23 cm
  • Strømdrevet

«Vi har hatt Antibac Safepoint+ på Clarion Hotel Energy siden oktober 2020. Det beste er at du ikke må ta på dispenseren for å bruke den. Den ser veldig proff ut og har stor kapasitet så vi slipper å etterfylle så ofte.» uttaler Karoline Snekkevik, Hotel Manager, Clarion Hotel Energy.

Fyll ut skjema under så vil vi kontakte deg for tilbud eller mer informasjon.

Kontaktskjema