KiiltoClean Group utnevner Aki Jääskeläinen som administrerende direktør: «»Jeg er utrolig stolt av muligheten til å stå i spissen for et selskap jeg anser som en ekte miljøleder».

Jääskeläinen har en omfattende leder- og bedriftslederbakgrunn som dekker nordiske og baltiske markeder. Utnevnelsen trer i kraft 8. januar 2024. KiiltoClean Group utvikler og produserer hygiene- og rengjøringsprodukter for profesjonelle og forbrukere, og er en del av Kiilto Group.

Aki Jääskeläinen kommer til Kiilto fra IF P&C Insurance Ltd., hvor han jobbet i internasjonale stillinger knyttet til strategisk ledelse, forretningsutvikling, salgs- og tjenesteutvikling og bedriftscontroller. Nåværende administrerende direktør Kari Laakso har bestemt seg for å finne utfordringer utenfor Kiilto i løpet av januar 2024, etter å ha overlatt sine oppgaver til Jääskeläinen.

«Vi er glade for å ønske Aki velkommen til Kiilto. Han har sterk og dokumentert erfaring innen utvikling og gjennomføring av internasjonale vekststrategier, samtidig som han deler lidenskapen vår for å skape den beste kundeopplevelsen og miljøledelsen i bransjen», sier Erkki Solja, styreleder i Kiilto Family Group.

«Kunden er og forblir i sentrum i alt Kiilto gjør. For meg er nært samarbeid, forståelse av kundenes behov, skape bærekraftige produkter og verdiskapende løsninger for alle våre kunder en uendelig reise som vi alle er dedikert til», sier Jääskeläinen. «Kiiltos visjon til 2080 og utover sikrer at reisen forblir uendelig Jeg er utrolig stolt av muligheten til å stå i spissen for et selskap jeg anser som en ekte miljøleder».

Som leder har Jääskeläinen sterkt fokus på mennesker, kultur og kontinuerlig forbedring. «Jeg er mer enn entusiastisk over min kommende rolle og ser frem til hva vi kan oppnå sammen. Kiilto har veldig sterke felles verdier og en klar strategi fremover. Det kombinert med ekstremt profesjonelle og engasjerte medarbeidere, sikrer et solid fundament for fremtiden. Jeg er svært fornøyd over å få bli med på den reisen».

Ytterligere informasjon

Ville Solja
Styrets nestleder
Kiilto
ville.solja@kiilto.com
+358 50 329 5211

KiiltoClean Group sysselsetter rundt 350 fagfolk i Finland, Sverige, Danmark, Norge, Estland, Litauen og Latvia. KiiltoClean Group utvikler og produserer hygiene- og rengjøringsprodukter for profesjonelle og forbrukere, og er en del av Kiilto Group. Kiilto er et finsk, familieeid selskap med over hundre års historie og en visjon frem mot 2080. Våre merkevarer er Antibac® og Kiilto Pro. Vi utvikler, produserer og markedsfører kjemiske industriløsninger i fire forretningsområder: Profesjonell hygiene, forbrukerprodukter, bygg, industrilim og brannsikring. www.kiilto.no