hyginet banner

HygiNet® – En digital hygieneplan når du trenger det

Kiilto har utviklet HygiNet®-tjenesten for utvikling og vedlikehold av digitale hygieneplaner. HygiNet® er et tydelig, intuitivt verktøy designet for å bidra til at du enkelt oppfyller dine lovbestemte forpliktelser og finner informasjon om hygieneplanlegging raskt fra ett sted. Hvorfor kaste bort tid på å fylle ut en hygieneplan?

Hygieneplanlegging lett integrert i daglige rutiner

HygiNet® letter kundenes arbeid og gjør hygieneplanlegging til en naturlig del av deres daglige rutiner. Alle lovpålagte dokumenter, sikkerhetsdatablader og produktkort er tilgjengelige i digitalt utskriftsformat. HygiNet® har også detaljerte, stedsspesifikke rengjøringsinstruksjoner og metoder: Alle fra ditt firma kan sjekke hvilke produkter og verktøy som skal brukes på hvilket sted, og hvor ofte.

Har du en HygiNet® ID? Logg inn her!

Moderne og enkel i bruk

Den visuelle utformingen av HygiNet® kan tilpasses slik at den passer til bedriftens image. Brukerne er spesielt fornøyd med at tjenesten er tydelig, intuitiv og har et moderne utseende. Ingen opplæring er nødvendig: Med HygiNet® kan du begynne å utarbeide organisasjonens hygieneplan med en gang. Kjøp redigeringsrettigheter for å oppdatere planen uten problemer, når det er nødvendig. Bruk HygiNet® på et nettbrett, datamaskin eller mobilenhet, akkurat som du foretrekker!

Person i arbeidssituasjon benytter HygiNet på smarttelefon; hygienearbeid blir enkelt med denne tjenesten.

En hygieneplan som et kommunikasjons- og induksjonsverktøy

Arkea har lenge brukt Kiiltos digitale tjeneste for hygieneplanlegging. Den siste versjonen gjør oppdateringer, rapportering og intern kommunikasjon av hygieneplaner enda enklere for Arkea. Kati Mäkinen, skiftleder i Arkea, forteller om fordelene med HygiNet®.

Les mer om Arkea sin erfaring med HygiNet® > (på kiilto.com)

Restaurantarbeider med nettbrett i hånden går igjennom hygieneplanen på HygiNet

Hygieneplanen genererer oppdaterte sikkerhetsdatablader

UniCafes restauranter og WELL-kaféer bruker en digital hygieneplan for regelmessig vedlikehold og oppdatering av hygieneinformasjon. Utviklingskoordinator Outi Luukkonen diskuterer hvordan HygiNet® har muliggjort vedlikehold av hygiene i UniCafes restauranter og kafeer.

Les mer om UniCafe sin bruk av hygieneplanen > (på kiilto.com)

Helsearbeider ser på HygiNet på nettbrett.

Selvovervåking og rengjøringsstandard for fremtidens sykehus

Lovfestet egenkontroll av renslighet og hygiene, som allerede er rutinemessig i næringsmiddelindustrien og storkjøkken, vil snart bli introdusert i helsevesenet. Kirsi Saukkonen, foreleser i infeksjonsforskning, oppfordrer sykehus til å forberede seg på egenkontroll.

Les mer om helsevesen og hygienekontroll > (på kiilto.com)

En hygieneplan som aldri er utdatert

Med HygiNet® er det enkelt å finne riktig produkt, fordi produktinformasjon alltid er oppdatert. Doseringsinstruksjoner er også enkle å sjekke. Den fulle versjonen av HygiNet® inneholder et bredt spekter av materialer: videoer, utgivelser og artikler, samt en søkefunksjon på forsiden for å finne informasjon raskt.

Sammenlignet med trykte planer har en digital hygieneplan den store fordelen at den aldri er utdatert. Du kan holde hygieneplanen din relevant ved å oppdatere innholdet i HygiNet® og bruke den til å utarbeide induksjonsmateriale og arbeidsinstruksjoner for dine ansatte. Som HygiNet®-bruker trenger du ikke bekymre deg for om den lovbestemte dokumentasjonen din er i orden – du finner den med et tastetrykk.

Ønsker du mer informasjon om HygiNet®? Vennligst send oss din kontaktinfo, så vil en av våre eksperter ta kontakt.