Vi søker etter en SERVICETEKNIKER

I Kiilto investerer vi i fremtiden hver dag ved å fremme yrkesmessig velvære, oppmuntre til innovasjon og gjøre driften mer og mer bærekraftig. Vi styres av ønsket om å være en miljøleder, ved å bruke vår ekspertise til å skape suksesshistorier for våre kunder. Vi er lokale, innovative og innsiktsfulle. I Norge markedsfører og selger vi varemerkene Antibac® og Kiilto Pro.

Vi skal sette standarden for morgendagens desinfeksjon og hygieneløsninger og ser etter flere dyktige kolleger. I vår 100 år gamle historie har vi hele tiden vært opptatt av å tilby produkter av høy kvalitet og sikre den beste kundeopplevelsen. Vi er en gjeng uformelle, faglig dyktige og engasjerte kollegaer som utfyller hverandre. Vi er lidenskapelig opptatt av arbeidsplassen vår og har store ambisjoner for fremtiden, og nå trenger vi deg på laget.

Vikariat SERVICETEKNIKER
med salg av hygieneløsninger for renhold og kjøkken

Vår servicetekniker skal ut i permisjon og vi søker nå etter en vikar som selgende SERVICETEKNIKER som blir en del av vårt dyktige og engasjerte salgsteam i Norge. I denne stillingen vil du ha en viktig rolle i det norske salgsteamet.

Vikariatet varer frem til 1. februar 2024 men med mulighet for forlengelse og evt en fast ansettelse. Vi ønsker deg på laget så snart som mulig.

Kiilto Pro er kvalitetsprodukter innen rengjøring og er i lanseringsfasen i Norge. Du vil være en viktig brikke i å bygge opp merkevaren og vil få ta del av den spennende reisen vi er i gang med. Du vil, i tillegg til å installere og vedlikeholde vårt tekniske utstyr, jobbe med salg av merkevaren Kiilto Pro til både nye og eksisterende kunder.

Du vil være ansvarlig for installasjon, vedlikehold og serviceoppfølging i henhold til avtaler med våre kunder, fortrinnsvis doseringsapparater for oppvaskmaskiner samt annet nødvendig doseringsutstyr for storkjøkken og renhold. 

Du vil også ha en spennende rolle i å utvide B2B-salget. Både ved å pleie eksisterende kundeforhold og etablere nye langsiktige relasjoner for å sikre vekst. 

Du tilbyr et høyt servicenivå og stor kundetilfredshet, og kundens behov ligger alltid sentralt i beslutningene dine. Vi ser etter deg som er sulten og initiativrik, og som trives i et fartsfylt miljø. 

Vår nye kollega har teknisk innsikt, aller helst har du bakgrunn som elektriker Gr.L, elektroreparatør Gr.R eller innen automasjon men erfaring fra installasjon og service kan veie opp. Du er opptatt av å levere kvalitet bedre enn forventet, og bygger tillit og sterke relasjoner til andre mennesker.

Og ikke minst; Du jobber strukturert og selvstendig, og liker å være på farten og tilstede der ting skjer!
 

Kompetanse, egenskaper og erfaring vi ser etter:

 • Helst bakgrunn som elektriker Gr.L, elektroreparatør Gr.R eller innen automasjon – alternativt lang erfaring innenfor bransjen
 • Teknisk innsikt og erfaring
 • Godt nettverk og kunnskap om storhusholdningsbransjen innen salg og service 
 • Relevant salg- og markedserfaring er en fordel
 • Menneskekjenner med evnen til raskt å identifisere servicebehov og krav
 • Gode kommunikative egenskaper, både skriftlig og muntlig norsk og engelsk
 • Førerkort kl. B

Vi tilbyr:

 • gode trygge arbeidsvilkår og fartsfylt miljø
 • konkurransedyktige betingelser
 • gode forsikrings- og pensjonsløsninger
 • firmabil

Du vil være en del av et dyktig salgsteam der vi tilbyr deg et arbeidsmiljø med gode muligheter til å påvirke ditt daglige arbeid. Vi holder til i lyse moderne lokaler i Asker utenfor Oslo.

Servicetekniker rapporterer til Sales Manager i den norske organisasjonen. Arbeidssted vil primært være Østlandet, men reising i hele Norge må påregnes.

For utfyllende arbeidsoppgaver og ansvarsområder, ta kontakt med salgssjef Nikolaj Vesterheden på mobil +47 948 13 309 eller pr.mail til nikolaj.vesterheden@kiilto.com.  

Tiltredelse så snart som mulig her. Vikariatet gjelder frem til 1. februar 2024 med mulighet for forlengelse og evt fast ansettelse. Søknader vurderes fortløpende.

Alle søknader og henvendelser behandles med størst mulig konfidensialitet.

Kiilto er et voksende familieeid selskap fra Finland, med hundre års historie og en langsiktig plan og visjon for fremtiden. Vi utvikler, produserer og markedsfører kjemiske industriløsninger på fire forretningsområder: bygg, industrilim og brannsikring, profesjonell hygiene og rengjøring, samt løsninger rettet mot forbrukermarkedet. De viktigste prinsippene som ligger til grunn for vår virksomhet er miljø, nærhet og engasjement for fremtiden. Vi opererer i 9 land og sysselsetter rundt 800 personer, hvis trivsel og kompetanse er avgjørende for vårt arbeid på vegne av våre kunder. Vi har 18 ansatte i vår norske organisasjon og en omsetning på rundt MNOK 123 i 2022. Vi er et internasjonalt selskap med ambisiøse vekstmål for fremtiden.

Se våre nettsider for mer informasjon om Kiilto og Antibac: www.kiilto.no