Løsninger / Profesjonell hygiene / HoReCa /

Eat Safe by Kiilto – et hygienekonsept

God hygiene i restauranter er en viktig faktor for å sikre at gjestene har en positiv opplevelse og at maten er trygg å spise. Dårlig hygienepraksis kan føre til helseproblemer, økt sykefravær, negative anmeldelser og et dårlig omdømme for restauranten. Gode hygieneløsninger bidrar til enklere renhold av kjøkkenet og mer tid til å fokusere på maten.

Kiilto har vært involvert i tilrettelegging for renhold i profesjonelle kjøkken i flere tiår, og vår omfattende erfaring har gitt oss en helhetlig forståelse av ulike rutiner og prosesser på et kjøkken. Derfor har vi utviklet et eget konsept for kjøkkenhygiene, Eat Safe by Kiilto, hvor vi bistår våre kunder med alt fra plassering av hygienestasjoner til produktopplæring og kursing av ansatte. Med merkevarer som Kiilto Pro og Antibac® tilbyr vi et helhetlig sortiment innen rengjørings og hygieneløsninger til kjøkken og restaurant, fra maskinoppvask inkl. doseringsanlegg til gulvvask og hygieneprodukter.

God hygiene i restauranten er en viktig faktor for å sikre gjestenes helse og opplevelse. Alle ansatte bør være klar over sitt ansvar for å opprettholde god hygiene, inkludert regelmessig håndvask, rengjøring av arbeidsflater og utstyr, kjøling og oppbevaring av mat, regelmessig rengjøring og opplæring i god hygienepraksis.

Ønsker du å vite mer om hva vi kan tilby ditt kjøkken gjennom Eat Safe-konseptet? Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet av en av våre eksperter.