Vil du være med å sette standarden for morgendagens desinfeksjon og hygieneløsninger?

KiiltoClean AS har god vekst, og vi ser nå etter en selgende SERVICETEKNIKER som blir en del av vårt dyktige salgsteam i Norge. Vår nye medarbeider skal, i tillegg til å installere og vedlikeholde vårt tekniske utstyr, jobbe med salg av merkevaren Kiilto Pro til både nye og eksisterende kunder. I denne stillingen vil du ha en viktig rolle i det norske salgsteamet!

Du vil være ansvarlig for installasjon, vedlikehold og serviceoppfølging i henhold til avtaler med våre kunder, fortrinnsvis doseringsapparater for oppvaskmaskiner samt annet nødvendig doseringsutstyr for storkjøkken og renhold.
Du vil også ha en spennende rolle i å utvide B2B-salget. Både ved å pleie eksisterende kundeforhold og etablere nye langsiktige relasjoner for å sikre vekst.

Du tilbyr et høyt servicenivå og stor kundetilfredshet, og kundens behov ligger alltid sentralt i beslutningene dine.
Vi ser etter deg som er sulten og initiativrik, og som trives i et fartsfylt miljø.

Vår nye kollega har teknisk innsikt, aller helst har du bakgrunn som elektriker Gr.L, elektroreparatør Gr.R eller innen automasjon.

Du er opptatt av å levere kvalitet bedre enn forventet, og bygger tillit og sterke relasjoner til andre mennesker. Og ikke minst; Du jobber strukturert og selvstendig, og liker å være på farten og tilstede der ting skjer!

Kompetanse, egenskaper og erfaring vi ser etter:

  • Helst bakgrunn som elektriker Gr.L, elektroreparatør Gr.R eller innen automasjon
  • Teknisk innsikt og erfaring
  • Godt nettverk og kunnskap om storhusholdningsbransjen innen salg og service
  • Relevant salgs- og markedserfaring er en fordel
  • Menneskekjenner med evnen til raskt å identifisere servicebehov og krav
  • Gode kommunikative egenskaper, både skriftlig og muntlig på norsk og engelsk
  • Førerkort kl. B
Du vil være en del av et dyktig salgsteam der vi tilbyr deg et arbeidsmiljø med gode muligheter til å påvirke ditt daglige arbeid. Administrasjonen holder til i lyse, moderne lokaler i Asker utenfor Oslo.

Servicetekniker rapporterer til Sales Manager i den norske organisasjonen.

Arbeidssted vil primært være i Øst-Norge (Østlandet), men reising i hele Norge må påregnes.

Vi kan tilby gode, trygge arbeidsvilkår og et godt og fartsfylt miljø. Konkurransedyktige betingelser.
Firmabilordning.

For utfyllende arbeidsoppgaver og ansvarsområder, ta kontakt med Rådgiver/Partner Rein Denstad i Nor Selection Rekruttering AS på mobil +47 907 38 397 eller per mail til rd@norselection.no. Alle søknader og henvendelser behandles med størst mulig konfidensialitet.

Søknadsfrist: 9. januar 2022. 
 

Om Kiilto

Fremtiden skapes i dag. I Kiilto investerer vi i fremtiden hver dag ved å fremme yrkesmessig velvære, oppmuntre til innovasjon og gjøre driften mer og mer bærekraftig. Vi styres av ønsket om å være en miljøleder, ved å bruke vår ekspertise til å skape suksesshistorier for våre kunder. Vi er lokale, innovative og innsiktsfulle. Vil du legge til ditt eget kapittel i vår hundreårige historie om vekst?
Antibac AS ble kjøpt opp av Kiilto i mars 2019 og i dag er vårt selskap kjent som KiiltoClean AS. Basert på våre Antibac-produkter og Kiilto Pro produkter er vi Norges markedsleder innen desinfeksjon og hygieneløsninger. Vi har 17 ansatte i vår norske organisasjon og en omsetning på rundt MNOK 460 i 2020. Vi er et internasjonalt selskap med ambisiøse vekstmål for fremtiden.

Vi skal sette standarden for morgendagens desinfeksjon og hygieneløsninger.
I vår 100 år gamle historie har vi hele tiden vært opptatt av å tilby produkter av høy kvalitet og sikre den beste kundeopplevelsen. Vi er en gjeng uformelle, faglig dyktige og engasjerte folk som utfyller hverandre. Vi er lidenskapelig opptatt av arbeidsplassen vår og har store ambisjoner for fremtiden.