Hygiene på arrangementer og festivaler

Gjennom Covid-pandemien har fokuset på hygiene har aldri vært større. Det forventes lett tilgjengelige desinfeksjonsmidler uansett hvor man er på festivaler, konserter, idrettsarrangementer, barnearrangement, dyreparker, fornøyelsesparker og andre events.

Rene hender er et must for å forebygge smitte blant tusenvis av potensielle smittekilder. Ingenting er så kjedelig som å få ødelagt helgen eller ferien på grunn av sykdom eller magesjau. 

Med provisoriske toaletter og pissoarer på stappfulle festivalområder, uten tilgang på hverken vann eller såpe, er det en utfordring å skulle holde seg ren på hendene. På toalettet er kanskje såpedispenseren tom og gulvet fullt av søppel, noe som også kan føre til stor bakteriespredning. Derfor har vi utviklet egne dispenservegger for håndsprit som leveres med tre Antibac® modell X EASY-dispensere som fylles med Antibac® Hånddesinfeksjon 1000 ml (softgel eller flytende). Disse bestilles ved å ta kontakt med oss.

Veggene festes enkelt på gjerder, vegger eller lignende i nærheten av toaletter og spiseområder, slik at man kan sørge for rene hender før man spiser eller har vært på toalettet.

Ved å gni hendene inn med en god dose sprit fra spritbeholderne, gir det en bedre mulighet til å forebygge smitte fra bakterier og de fleste virus.

Skal du på festival i sommer har vi noen tips til deg:

I tillegg til å ta med Antibac®, har vi flere tips til deg som ønsker en optimal festivalopplevelse:

* Ta med solbriller og solkrem, det blir fort mange timer i solen.

* Husk ørepropper, eller øreklokker til barna

* Ha med litt sjokolade, nøtter eller lignende for å unngå at blodsukkeret blir altfor lavt.

* Tenk praktisk og bruk gode, flate sko. Vonde føtter kan fort ødelegge stemningen. Ikke vær flau for å bruke gummistøvler hvis det regner. 

* Hold verdisaker tett til kroppen, og ta gjerne med litt kontanter i tilfelle betalingsløsningen svikter.

* Dropp å ta med store ting som campingstol eller paraply. Bruk et sitteunderlag eller en regnponcho.

* Og sist men ikke minst: Nyt opplevelsen!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta relevante nyheter, nyttig informasjon og hygienetips.