Ledig stilling Key Account Manager

Vi søker Key Account Manager

Fremtiden skapes i dag. I Kiilto investerer vi i fremtiden hver dag ved å fremme yrkesmessig velvære, oppmuntre til innovasjon og gjøre driften mer og mer bærekraftig. Vi styres av ønsket om å være en miljøleder, ved å bruke vår ekspertise til å skape suksesshistorier for våre kunder. Vi er lokale, innovative og innsiktsfulle. Vil du legge til ditt eget kapittel i vår hundreårige historie om vekst?

Antibac AS ble kjøpt opp av Kiilto i 2019 og i dag er vårt selskap kjent som KiiltoClean AS. Basert på våre Antibac-produkter og Kiilto Pro produkter er vi Norges markedsleder innen desinfeksjon og hygieneløsninger. Vi har 17 ansatte i vår norske organisasjon og en omsetning på rundt MNOK 460 i 2020. Vi er et internasjonalt selskap med ambisiøse vekstmål for fremtiden.

Vi skal sette standarden for morgendagens desinfeksjon og hygieneløsninger og ser etter flere dyktige kolleger. I vår 100 år gamle historie har vi hele tiden vært opptatt av å tilby produkter av høy kvalitet og sikre den beste kundeopplevelsen. Vi er en gjeng uformelle, faglig dyktige og engasjerte folk som utfyller hverandre. Vi er lidenskapelig opptatt av arbeidsplassen vår og har store ambisjoner for fremtiden.

Vi ser etter en sulten KEY ACCOUNT MANAGER som blir en del av vårt dyktige salgsteam i Norge.

Som Key account manager i Kiilto vil du få salgs- og resultatansvar for egen kundeportefølje, og du vil være det viktigste bindeleddet mellom kunden og Kiilto. Du skal levere lønnsom vekst gjennom samarbeid med kundene og bidra til at avdelingen og selskapet som helhet når sine mål. Du vil spille en avgjørende rolle i å utvide B2B-salget, ved å pleie eksisterende kundeforhold og etablere nye langsiktige relasjoner for å sikre vekst.  

Vi ser etter deg som er initiativrik og fremoverlent, og som trives i et fartsfylt miljø. Du er opptatt av å begeistre og levere bedre enn forventet. Du bygger tillit og utvikler sterke relasjoner til kunder og forhandlere for å sikre at de riktige produktene og tjenestene blir tilbudt og levert på rett tid. Du håndterer endring, risiko og kompleksitet med ro og ansvar.

Kvalifikasjonskrav:

 • Erfaring med B2B salg av hygiene, rengjøringsprodukter eller annet forbruksmateriell til sykehus og/eller grossister – med gode dokumenterte resultater.
 • Høyere merkantil utdannelse innen økonomi/administrasjon. Mer enn 5 års relevant erfaring kan eventuelt kompensere for utdannelse.
 • Inngående kunnskap i Excel, PowerPoint og ellers solide IT-kunnskaper
 • Gode kommunikasjons egenskaper, både skriftlig og muntlig på norsk og engelsk
 • Reising må påregnes

Fordel med:

 • Erfaring med utforming av anbudsbesvarelser
 • Kjennskap til salg av digitale løsninger

Personlige egenskaper

 • Sulten og svært motivert for nye utfordringer
 • Elsker å omgås mennesker og skape nettverk rundt deg
 • Entusiastisk, pålitelig og strukturert – med sterk strategisk forståelse
 • Du er kreativ, løsningsorientert og tenker utenfor boksen for å løse kunden sitt behov, og for å identifisere fremtidige markedsbehov.
 • En problemløser med kommersiell teft
 • Høy arbeidskapasitet

Du vil være en del av et engasjert salgsteam der vi tilbyr deg et godt arbeidsmiljø med gode muligheter til å påvirke ditt daglige arbeid.  Vi holder til i nyoppussede lokaler i Asker. Du vil være en del av salgsteamet i Norge, men også jobbe tett med kollegaer i de andre nordiske landene. Stillingen innebærer tett dialog med våre største kunder med kundekontakt i alle ledd hos kunden. Stillingen vil rapportere til salgssjef i Norge. Arbeidssted vil primært være i Øst-Norge (Østlandet), men reising må påregnes.

For utfyllende arbeidsoppgaver og ansvarsområder, ta kontakt med salgssjef Camilla Hamberg, telefon: 41 28 03 24, epost: camilla.hamberg@kiilto.com

Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt.

Søknader vurderes fortløpende. Søknadsfrist snarest.
Send inn din søknad her

Kiilto er et voksende familieeid selskap fra Finland, med hundre års historie og en visjon fremover til 2080. Vi utvikler, produserer og markedsfører kjemiske industriløsninger på fire forretningsområder: profesjonell konstruksjon, industrielle bindings- og hygieneløsninger, profesjonell hygiene og rengjøring, og løsninger rettet mot forbrukermarkedet. De viktigste prinsippene som ligger til grunn for vår virksomhet er miljø, nærhet og engasjement for fremtiden. Vi opererer i 12 land og sysselsetter rundt 1000 personer, hvis trivsel og kompetanse er avgjørende for vårt arbeid på vegne av våre kunder.