Vi søker etter Salgssjef for forretningsområdet Profesjonell Hygiene i Norge

Antibac AS ble kjøpt opp av Kiilto i 2019 og i dag er vårt selskap kjent som KiiltoClean AS. Basert på våre Antibac-produkter og Kiilto Pro produkter er vi Norges markedsleder innen desinfeksjon og hygieneløsninger. Vi har 18 ansatte i vår norske organisasjon og en omsetning på rundt 220 MNOK i 2021. Vi er et internasjonalt selskap med ambisiøse vekstmål for fremtiden.

Vi skal sette standarden for morgendagens desinfeksjon og hygieneløsninger og ser etter flere dyktige kolleger. I vår 100 år gamle historie har vi hele tiden vært opptatt av å tilby produkter av høy kvalitet og sikre den beste kundeopplevelsen. Vi er en gjeng uformelle, faglig dyktige og engasjerte kollegaer som utfyller hverandre. Vi er lidenskapelig opptatt av arbeidsplassen vår og har store ambisjoner for fremtiden.

Vi søker nå etter

Salgssjef 

for forretningsområdet Profesjonell Hygiene i Norge

Beskrivelse

Som salgssjef vil du lede og organisere den kommersielle driften av Profesjonell Hygiene i Norge; Helse, renhold, førstehjelp og restaurant- og storhusholdning. Du får muligheten til å lede og utvikle en gruppe erfarne og høyt motiverte KAM-er, og som et team vil du sikre at dere har det som kreves for å møte kundenes behov og nå kommersielle mål. Du vil blant annet jobbe med den markedsledende merkevaren Antibac® og kjøkken- og renholdsprodukter fra merkevaren Kiilto Pro.

Stillingen rapporterer til daglig leder og er del av den lokale ledergruppen og internasjonale salgsorganisasjonen. Du vil ha en nøkkelrolle på tvers av de ulike land Kiilto opererer i.

Ansvarsområder

 • Lede, motivere og utvikle salgsteamet basert på Kiiltos overordnede strategier
 • Ansvar for salgs- og lønnsomhetsmål i Norge
 • Analyse og evaluering av kunde- og markedsaktiviteter
 • Utvikle og følge opp årlige handlingsplaner med våre største kunder
 • Nøkkelrolle i strategiske kundeprosjekter og ny forretningsutvikling

Bakgrunn som passer best for denne jobben

For å trives og lykkes i denne rollen har du omfattende kompetanse og erfaring fra forhandlinger, løsningssalg, rådgivende salg og bygging av lønnsom vekst i partnerskap med kunder i flere B2B-bedrifter. Du er en erfaren leder, og sannsynligvis har du samlet dine erfaringer fra en rekke virksomheter. Du jobber for at teammedlemmene dine skal vokse som personer og profesjonelle utøvere. Du jobber effektivt og på tvers av både formelle og uformelle kanaler hos kunder i ulike virksomheter og med andre interessenter og beslutningstakere i samfunnet. Du er vant med å presentere og formidle. Du er vant med å håndtere mange aktiviteter samtidig, er engasjert og proaktiv, samtidig som du klarer å motivere og være fleksibel og kreativ.

Du har også:

 • Sterk motivasjon for nye utfordringer
 • Høyere relevant utdannelse
 • Sterke analytiske evner 
 • God skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne på norsk og engelsk
 • Inngående kunnskap i Excel, PowerPoint og ellers solide IT-kunnskaper som CRM-verktøy
 • Gjerne erfaring med utforming av anbudsbesvarelser

Vi tilbyr:

 • Fleksibel arbeidshverdag
 • Nyoppussede kontorer i Asker – en del reisevirksomhet må påregnes
 • Gode innovasjons- og opplæringsprogrammer internt i Kiilto-konsernet
 • Gode pensjons og forsikringsordninger
 • Lønn etter avtale

For mer informasjon om stillingen, kontakt administrerende direktør Henrik Skibrek: henrik.skibrek@kiilto.com

Send inn din søknad med CV her. Søknader blir vurdert fortløpende.

Vi opererer i samsvar med Kiiltos rekrutteringsprosess og vil behandle alle kontakter angående stillingen med absolutt konfidensialitet. 

KiiltoClean AS er en del av Kiilto, et voksende familieeid selskap fra Finland, med hundre års historie og en visjon som ser frem mot 2080. Vi utvikler, produserer og markedsfører kjemiske industriløsninger innen fire forretningsområder: konstruksjon, industrilim og brannsikring, profesjonell hygiene og forbruksvarer, hvorav vi i Norge har fokus på profesjonell hygiene. De viktigste prinsippene som ligger til grunn for vår virksomhet er miljøledelse, nærhet og forpliktelse til fremtiden. Vi opererer i 10 land og sysselsetter nesten 1000 personer. I 2021 utgjorde konsernets nettoomsetning 261 M €.

Kiilto Professional Hygiene produserer og selger hygieneløsninger i det nordiske markedet og er ledende innen desinfeksjons- og hygieneløsninger i Norge med varemerker som Antibac og Kiilto Pro.

www.kiilto.com

www.kiilto.no